U bent hier: Home › Vereniging › Bestuur/commissies › Van de voorzitter... › febuari 2017

febuari 2017

Van de voorzitter

Op 27 januari vierden we dat we 90 jaar geleden als vereniging het formele licht zagen. Het was een geweldige feestavond met een ongekend grote opkomst en dat geeft mij de overtuiging dat onze vereniging springlevend is.

In de zomer gaan we gezellig nog een buitenfeestje doen waarover jullie nog bericht zullen ontvangen.

Terugkijkend op 2016 denk ik te mogen constateren dat we het dieptepunt in het ledenaantal hebben bereikt en dat we vanaf nu weer kunnen gaan groeien naar een acceptabel aantal leden. Dat is ook hard nodig want ondanks alle acties ter bezuiniging was het toch weer een jaar met een klein verlies. Met alle nieuwe inwoners die Weesp er in de komende maanden bij gaat krijgen moet dat kunnen. Wij zullen er als bestuur alles aan doen om dit resultaat te bereiken maar stellen tevens vast dat we dit niet kunnen zonder “vele handjes” die het werk licht maken. Dus, heeft u zin om een kleine hoeveelheid tijd aan het wel en wee van uw sportclub te besteden: Elke inzet is van harte welkom!!!!!

Voor de mensen die wat meer tijd willen besteden: 1 belangrijke vacature staat nog steeds open namelijk die van voorzitter Technische Commissie. We zoeken een tennisdier met de wil en de vaardigheden om de club in de tennis-technische zin vooruit te helpen. Aanspreekpunt en stimulator voor commissieleden van bijvoorbeeld Jeugd en Toernooi commissies, competitieleiders en toernooileiders, kortom een helikopterpiloot…..

Over de ontwikkelingen binnen de club op dit gebied ben ik uitermate goed te spreken. Ons team groeit en steeds meer leden krijgen er lol in om te zien dat je inderdaad met vele handen het werk licht kunt maken. Bovendien verbindt (verenigt) het ons allemaal.

Ik heb zin in een mooi Tennisjaar 2017!

Cor Bavinck.

Bewaren BewarenBewaren