Activiteiten Herfstvakantie

De herfstvakantie komt in zicht, graag brengen we de activiteiten die Tennisschool Muller&vanDijk organiseert in die week onder jullie aandacht!  

1. Herfstkamp Volwassenen TC IJburg 
De inschrijving voor het Tenniskamp in de herfstvakantie voor volwassenen is geopend. Maandag 12 oktober t/m woensdag 14 oktober 2020, iedere avond: 19.00-22.00. 

Uiteraard zijn leden van de Weesper Tennis Club van harte welkom op dit kamp! Ook als u geen lid bent kunt u meedoen met het kamp. Ideaal om een goede kennis uit te nodigen van een andere club of iemand die nergens lid is en wel interesse heeft om te gaan tennissen!  

Er wordt 3 avonden getraind van 19.00 tot 22.00 en u kunt per dag inschrijven. Tijdens de dagen zal er conditioneel, technisch, tactisch en mentaal getraind worden. 

Schrijf snel in en ervaar hoe het is om 3 dagen achter elkaar te trainen om alle facetten van tennis te ontwikkelen. 
Locatie: TC IJburg, Zandzeggestraat 1 Amsterdam 
Voor inschrijven klik op deze link   

2. Tennis & Fun kamp Jeugd TC IJburg & Weesper Tennis Club
Maandag 12 oktober t/m donderdag 15 oktober wordt het Fun & Tennis kamp georganiseerd voor jeugd 5 t/m 12 jaar op zowel TC IJburg als de Weesper Tennis Club! Dagelijks van 09.00 tot 17.00 en u kunt inschrijven per dag naar keuze. De lunch en tussendoortjes worden zoals altijd verzorgd door de barmanagers van beide clubs. Allerlei spelletjes en sporten komen langs tijdens het kamp.  

Het kamp is ook voor NIET-leden dus ideaal als je tennis wilt proberen of als je vriendjes mee wilt nemen naar het kamp. 

Schrijf snel in en tot ziens op het kamp.
Locatie TC IJburg: Zandzeggestraat 1,  Amsterdam &  
Locatie Weesper Tennis Club: Papelaan 124 Weesp   
Voor locatie TC IJburg inschrijven klik op deze link
Voor locatie WTC inschrijven klik op deze link    

3.  Pro Kamp Jeugd TC IJburg
Maandag 12 oktober t/m woensdag 14 oktober wordt het Pro Kamp georganiseerd. Is tennis jouw grote passie en doe je niks liever dan de hele dag tennissen, dan zijn wij op zoek naar jou. Maak kennis met het leven van een prof. Verbeter je slagen, ritme, inzicht en conditie en aanschouw jezelf op video. Dagelijks zal aandacht besteed worden aan techniek, tactiek, mentaliteit en de fysieke kant van tennis.
Je moet minimaal 2 jaar tenniservaring hebben om deel te nemen aan het Pro-kamp (groen + gele bal).

Heb jij zin om je grenzen te verleggen, ga dan de uitdaging met ons aan. Hopelijk ben jij er bij. Uiteraard zijn leden van de Weesper Tennis Club welkom op het kamp! 

Locatie: TC IJburg, Zandzeggestraat 1,  Amsterdam   
Inschrijven kan hier    

Graag tot ziens in de herfstvakantie!  
Sportieve Groet,  
Tennisschool Muller&vanDijk