Interne wintercompetitie deel 2

Er kan weer inschreven worden voor het tweede deel  van de interne wintercompetitie.

Voor de leden die hier nog nooit aan mee gedaan hebben het volgende. We noemen het een competitie, maar dat is meer de naam. Het gaat er namelijk vooral om dat je ook in de winter lekker kunt spelen. En dat tegen leden waar je normaal gesproken niet tegen speelt.

We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de speelsterkte. Het is dus belangrijk dat als je je opgeeft, de juiste, laatste stand van zaken t.a.v. je speelsterkte doorgeeft. De uitslag wordt verder niet genoteerd, het gaat er vooral om dat je lekker kan spelen.

We hebben 6 banen op de donderdagavond ter beschikking. Je speelt om 19.15, 20.15 of 21.15.  Na afloop kan je gezellig met je tegenstander een drankje nemen en verzorgt Wilma Lipsius altijd een lekker hapje. Kortom, alle reden om de donkere wintermaanden toch nog lekker in beweging te blijven en een gezellige avond te hebben.

Via deze link kan je je inschrijven voor de DD, HD, GD. Het liefst met een partner. Het kan  ook zonder , maar er is dan geen garantie dat we een partner voor je vinden. Wij verzoeken iedereen om zichzelf in te schrijven. Het kost ons altijd veel extra werk als  de ene partner zich wel ingeschreven heeft en de ander niet. Probeer ook zo min mogelijk verhinderingen op te geven.

Met hartelijke groet,
Heike en Martin Remeeus

Interne wintercompetitie deel 1

Op de donderdagavond wordt t/m 20 december de Interne Wintercompetitie gespeeld. De banen 2,3,4,5,7 en 8 zijn hiervoor gereserveerd. Baan 6 is beschikbaar om af te hangen en baan 9 is lesbaan. Op baan 1 kan niet gespeeld worden.

We gaan er vanuit dat, als het tweede deel van de Interne Wintercompetitie die in januari gaat starten, dezelfde banen beschikbaar zijn. Mocht dat veranderen dan laten we dit jullie weten. Met

Martin Remeeus

Klik hier voor de indeling van de wedstrijden.

Evenementenkalender 2018

(update 08-11-2018)