Informatie en inschrijven Ladies Day 2019

Ook dit jaar wordt er weer een Ladies Day georganiseerd en wel op dinsdag 3 september 2019.

Er kan ingeschreven worden per e-mail naar onderstaand e-mailadres: [email protected]

In de e-mail onderstaand vermelden:

Tel. nr.

Speelsterkte dubbel Lid WTC  ( )ja  ( )nee

Naam partner

Tel.nr.

Speelsterkte dubbel Lid WTC  ( )ja  ( )nee

Het is belangrijk dat het formulier volledig ingevuld is, anders kunnen wij je niet plaatsen.

Per koppel één e-mail sturen.

Per koppel moet minimaal één deelnemer lid zijn van WTC (de partner van die WTC deelnemer mag dan een familielid, vriendin of kennis zijn).

Indien je niet de mogelijkheid hebt per e-mail in te schrijven dan kun je gebruik maken van een inschrijfformulier. De formulieren hangen op het mededelingenbord in het clubhuis.

Het ingevulde formulier kun je inleveren op onderstaand adres:

Renée van Eijden Waardijnstraat 45 1383 CH Weesp

Aanwezig: 9.30 uur (koffie met gebak). Eindtijd: tussen 16.15 uur en 16.30 uur.

LET OP:

Inschrijfbedrag € 7,50 per persoon (inclusief lunch) te betalen bij binnenkomst. Er kan uitsluitend betaald worden met pinpas of KNLTB-ledenpas.

Sluitingsdatum inschrijving: zondag 25 augustus 2019.

In verband met vakantie alstublieft zo snel mogelijk inschrijven zodat de indeling op tijd gemaakt kan worden!

VOL = VOL

Mocht je niet kunnen spelen maar wel, tegen betaling van € 2,50 koffie met gebak of de lunch à € 5,00 willen gebruiken, neem dan contact op met Jolanda Schneider. Telefoonnummer 06-18422332. Dit in verband met de inkoop.

Wij hopen uiteraard weer op een goede opkomst.

Onderstaande mededeling is misschien ten overvloede, echter toch maar voor de duidelijkheid:

Inschrijven houdt in dat je ook komt. Naar aanleiding van het aantal inschrijvingen wordt er namelijk ingekocht voor taart en lunch. Ook i.v.m. het indelen van de poules is het van belang dat iedereen komt.

BELANGRIJK!

Leden die óók meedoen aan de clubkampioenschappen dienen deze avond zélf te blokken op het inschrijfformulier van de clubkampioenschappen.

Tot ziens op dinsdag 3 september 2019. De Ladies Day commissie,

Jolanda en Renée

Tossen

De eerstvolgende tossmiddag is zondag 13 oktober!

Clubkampioenschappen Weesper Tennisclub
van 24 augustus t/m 7 september 2019

Na een fantastisch Open Toernooi kunnen we ons voorbereiden op de Clubkampioenschappen. De inschrijving staat open en de indeling geschiedt op actuele ranking.

Inschrijven kan vanaf nu op toernooi.nl

De inschrijving sluit op 18 augustus om 23.59 uur.