Wedstrijddag voor de jeugd op maandag 22 oktober

Vanwege te weinig inschrijvingen kan het Open Jeugdtoernooi van Weesp helaas niet door gaan. We doen volgend jaar weer een poging en hopen dan op meer inschrijvingen.

Wedstrijddag
Wat we wel willen doen voor alle deelnemers en andere geïnteresseerden is een wedstrijddag houden op maandag 22 oktober.

De planning van deze dag is als volgt:

Rood
10.00-11.30
De rode wedstrijden worden in de ochtend georganiseerd. De kids spelen net als bij de World Tour veel potjes tegen elkaar. Na afloop is het lekker smikkelen met vers gebakken pannenkoeken 😀

11.30-12.00
Wie van de ouders wil meehelpen pannenkoeken te bakken?

Oranje 12.00-14.00
Ook de oranje kids spelen net als bij de World Tour wedstrijden tegen elkaar (evt in verkorte vorm)

Groen en Geel:
Spelen vanaf 10.00-16.00 gedurende de dag wedstrijden tegen elkaar in verkorte vorm.

Wat kan een verkorte vorm inhouden?
Dat is bijvoorbeeld een set spelen tot de 4 games en dat de wedstrijd gaat om 1 gewonnen set.  Doel van deze dag is vooral dat de kids wedstrijden spelen tegen elkaar en het liefst ook tegen kids die ze nog niet kennen.

Kosten
De kosten om mee te doen met deze dag zijn voor de rode en oranje kids € 2,50 en de groene en gele kids € 5,00. Dat is inclusief lunch, fruit en limonade. De kosten op de dag zelf voldoen en het liefste met gepast geld.

Betaald inschrijfgeld
Het inschrijfgeld dat door jullie al betaald is gaan we terugstorten op jullie rekening.

We hopen jullie allemaal te zien op de Weesper Tennis Club op maandag 22 oktober.
Laat ons weten of je erbij bent!
Stuur een mail aan: [email protected]

Toss-zondag 28 oktober 2018

Het is weer bijna zover! De toss op de laatste zondagmiddag van de maand!

Zondag 28 oktober tussen 13.30 en 16.00 uur, voor leden en niet-leden, van jong tot oud en van beginners tot ervaren tennissers.

Een gelegenheid die geschikt is om in contact te komen met nieuwe tennispartners, maar ook een leuke gelegenheid voor de leden die al jaren lid zijn, om kennis te maken met de nieuwe leden en omgekeerd!.

Het is een inloopmiddag, met rondes van 20 - 30 minuten, waarbij getennist kan worden tussen 13.30 en 16.00 uur onder begeleiding van leden van de Technische Commissie en waar Michael Dissel onze trainer 2x een korte clinic geeft op baan 7/8 met een door de groep aan te geven aandachtspunt.
Om 16.00 uur stoppen we met tennissen en kan iedereen nog genieten van een drankje in onze gezellige kantine.

We gaan er met z'n allen weer een geslaagde middag van maken. Ook niet-leden, aspirant-leden, oud-leden en de deelnemers van het seniorentennis op de donderdagmiddag zijn van harte welkom! Kleine kinderen die meekomen, kunnen zich prima vermaken in het speeltuintje of op de mini-baantjes of met het speelgoed in de kantine. Natuurlijk is publiek ook van harte welkom!

Mocht onverhoopt door het weer deze middag niet kunnen doorgaan, dan zullen wij dit communiceren op de website en via de KNLTB.Club-App!
Graag tot ziens op onze banen.

P.S. Kan je deze keer niet aanwezig zijn, hou de mail/website in de gaten voor de volgende datum !

Interne wintercompetitie deel 1 start donderdag 1 november

Op donderdag 1 november starten we met het eerste deel van de interne wintercompetitie. Het tweede deel begint in januari-februari 2018. Daarvoor komt in december een aparte inschrijving.

Voor alle duidelijkheid, we noemen het competitie, maar zoals iedereen weet die hier al vaker aan mee heeft gedaan, gaat echter naast het tennis vooral ook om de gezelligheid.  Er wordt enthousiast getennist maar er is vooral ook heel veel plezier. Na het tennis is het altijd erg gezellig in het clubhuis.

Heike en Martin Remeeus

Najaarscompetitie

Voor alle informatie over de najaarscompetitie klik je op deze link.

Evenementenkalender 2018

Vragen?