Interne Wintercompetitie

Er kan ingeschreven worden voor de interne wintercompetitie.
Voor de leden die hier nog nooit aan mee gedaan hebben het volgende.

We noemen het een competitie, maar dat is meer de naam. Het gaat er namelijk vooral om dat je ook in de winter lekker kunt spelen. En dat tegen leden waar je normaal gesproken niet tegen speelt.
We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de speelsterkte. Het is dus belangrijk dat als je je opgeeft, de juiste, laatste stand van zaken t.a.v. je speelsterkte doorgeeft. De uitslag wordt verder niet genoteerd, het gaat er vooral om dat je lekker kan spelen.

We hebben 6 banen op de donderdagavond ter beschikking. Je speelt om 19.15, 20.15 of 21.15.  Na afloop kan je gezellig met je tegenstander een drankje nemen en verzorgt Wilma Lipsius altijd een lekker hapje.
Kortom, alle reden om de donkere wintermaanden toch nog lekker in beweging te blijven en een gezellige avond te hebben.

Anders dan de andere jaren schrijf je je nu in voor de periode van eind oktober 2019 tot eind maart 2020. Er is dus geen eerste deel van oktober t/m december en een tweede deel van februari t/m maart. Met Sinterklaas op de donderdag erbij waren er voor dit jaar dusdanig weinig dagen beschikbaar dat we het voor een keer samengevoegd hebben. Als je normaal gesproken het tweede niet wil meedoen kan je deze periode als verhindering opgeven.

Via deze link kan je je inschrijven voor de DD, HD, GD.

Het liefst met een partner. Het kan  ook zonder , maar er is dan geen garantie dat we een partner voor je vinden.

Wij verzoeken iedereen om zichzelf in te schrijven. Het kost ons altijd veel extra werk als  de ene partner zich wel ingeschreven heeft en de ander niet.

Evenementenkalender 2019

(update 23 augustus 2019)