Dinsdag 17 augustus 2021: Ladies Day

Informatie en inschrijven:
Vorig jaar mochten we helaas geen Ladies Day organiseren maar gelukkig ziet het er nu rooskleuriger uit! We gaan er weer voor en wel op dinsdag 17 augustus 2021.

We spelen alleen met dames en het zijn allemaal dubbelpartijtjes. Je schrijft je in met een vaste dubbelpartner.
Er kan ingeschreven worden per E-mail naar dit E-mailadres: [email protected]

In de E-mail onderstaande vermelden:

• Naam:
  • Tel. nr.:
  • Speelsterkte dubbel:
  • Lid WTC  ( )ja  ( )nee
  • Naam partner:
  • Tel.nr.:
  • Speelsterkte dubbel:
  • Lid WTC  ( )ja  ( )nee

Het is belangrijk dat het formulier volledig ingevuld is, anders kunnen wij je niet plaatsen.
Per koppel graag één E-mail sturen.
Per koppel moet minimaal één deelnemer lid zijn van WTC (de partner van die WTC deelnemer mag dan een familielid, vriendin of kennis zijn).

Indien je niet de mogelijkheid hebt per E-mail in te schrijven dan kun je gebruik maken van een inschrijfformulier. De formulieren hangen op het mededelingenbord in het clubhuis. Het ingevulde formulier kun je inleveren op onderstaand adres:

Renée van Eijden
Waardijnstraat 45
1383CH Weesp

Op de dag zelf willen we jullie vragen om om 9.30 uur aanwezig te zijn. We starten dan met koffie met gebak en daarna beginnen de wedstrijdjes.
De eindtijd zal zijn 16.15 uur en 16.30 uur.

LET OP: Inschrijfbedrag € 7,50 per persoon (inclusief lunch) te betalen bij binnenkomst. Er kan uitsluitend betaald worden met pinpas of KNLTB-ledenpas.
Sluitingsdatum inschrijving: zondag 8 augustus 2021.
VOL = VOL

Mocht je niet kunnen spelen maar wel, tegen betaling van € 2,50 koffie met gebak of de lunch à € 5,00 willen gebruiken, neem dan contact op met Jolanda Schneider. Telefoonnummer 06-18422332. Dit in verband met de inkoop.

Wij hopen uiteraard weer op een goede opkomst! Onderstaande mededeling is misschien ten overvloede, echter toch maar voor de duidelijkheid:
Inschrijven houdt in dat je ook komt. Naar aanleiding van het aantal inschrijvingen wordt er namelijk ingekocht voor taart en lunch. Ook i.v.m. het indelen van de poules is het van belang dat iedereen komt.

Tot ziens op dinsdag 17 augustus
De Ladies Day commissie, Jolanda en Renée

--------------------------------------------------------------------------

Zondag-tossmiddag meestal op de 2e zondag van de maand
(nu even niet ivm corona)

vooraf aanmelden via [email protected]

Een inloopmiddag, waarbij er tussen 13.30 en 16.00 uur in rondes van 20-30 min getennist kan worden. Wil je een rondje overslaan of later/eerder komen, geen probleem, het is vrijblijvend!

Leuk voor leden en niet-leden, ervaren of niet. Rackets en ballen zijn aanwezig!

Om 16.00 uur stoppen we met tennissen en kan iedereen nog genieten van een drankje in onze gezellige kantine.  Kleine kinderen die meekomen, kunnen zich prima vermaken in het speeltuintje of op de mini-baantjes.

Mocht door het weer deze middag niet kunnen doorgaan, dan zullen wij dit communiceren op de website (www.weespertennisclub.nl) en via de Club-App!

Graag tot ziens op onze banen!

Evenementenkalender 2021

(update 20 juni 2021)

Onderaan deze pagina kun je de evenementenkalender per maand downloaden.