Ladies Day en Echtparentoernooi kunnen dit jaar jammergenoeg niet doorgaan.

Clubkampioenschappen gaan helaas niet door

Na uitgebreid overleg hebben wij als clubkampioenschappencommissie helaas moeten besluiten dat wij dit jaar geen clubkampioenschappen organiseren.

Dit is een wellicht een grote teleurstelling voor jullie, maar uiteraard ook voor ons. Voor ons is het hoofddoel van de clubkampioenschappen, naast het tennissen, het gezellig samen zijn en het saamhorigheidsgevoel binnen de club te vergroten.

Vanwege de huidige coronamaatregelen zien wij hier dit jaar tot onze spijt geen mogelijkheid toe.

Hopelijk is alles volgend jaar weer normaal.
Maartje Marina, Nanda, Saskia,  Mark, Herbert.

2e zondag van de maand: Tossmiddag!
Volgende Toss-middag is op zondag 9 augustus
vooraf aanmelden via [email protected]

Een inloopmiddag, waarbij er tussen 13.30 en 16.00 uur in rondes van 20-30 min getennist kan worden. Wil je een rondje overslaan of later/eerder komen, geen probleem, het is vrijblijvend!

Leuk voor leden en niet-leden, ervaren of niet. Rackets en ballen zijn aanwezig!

Om 16.00 uur stoppen we met tennissen en kan iedereen nog genieten van een drankje in onze gezellige kantine.  Kleine kinderen die meekomen, kunnen zich prima vermaken in het speeltuintje, op de mini-baantjes of met het speelgoed in de kantine.

Natuurlijk is publiek ook van harte welkom!

Mocht door het weer deze middag niet kunnen doorgaan, dan zullen wij dit communiceren op de website (www.weespertennisclub.nl) en via de Club-App!

Graag tot ziens op onze banen en we hopen op een droge dag, misschien wel met een klein zonnetje!

Evenementenkalender 2020

(update 03-08-2020)