Geef je vóór 21 november op voor het Pepernotentoernooi.

2e zondag van de maand: Tossmiddag!

Een inloopmiddag, waarbij er tussen 13.30 en 16.00 uur in rondes van 20-30 min getennist kan worden. Wil je een rondje overslaan of later/eerder komen, geen probleem, het is vrijblijvend, je hoeft je niet aan-/af te melden!

Leuk voor leden en niet-leden, ervaren of niet. Rackets en ballen zijn aanwezig!

Om 16.00 uur stoppen we met tennissen en kan iedereen nog genieten van een drankje in onze gezellige kantine.  Kleine kinderen die meekomen, kunnen zich prima vermaken in het speeltuintje, op de mini-baantjes of met het speelgoed in de kantine.

Natuurlijk is publiek ook van harte welkom!

Mocht door het weer deze middag niet kunnen doorgaan, dan zullen wij dit communiceren op de website (www.weespertennisclub.nl) en via de Club-App!

Graag tot ziens op onze banen en we hopen op een droge dag, misschien wel met een klein zonnetje!

Interne Wintercompetitie

We noemen het een competitie, maar dat is meer de naam. Het gaat er namelijk vooral om dat je ook in de winter lekker kunt spelen. En dat tegen leden waar je normaal gesproken niet tegen speelt.

We hebben 6 banen op de donderdagavond ter beschikking. Je speelt om 19.15, 20.15 of 21.15.  Na afloop kan je gezellig met je tegenstander een drankje nemen en verzorgt Wilma Lipsius altijd een lekker hapje.

De eerste wedstrijden beginnen op donderdag 31 oktober en de laatste partijen vinden plaats op donderdag 26 maart 2020.

Via deze link kan kijken naar de indeling.

Evenementenkalender 2019

(update 23 augustus 2019)