Info+handboek bardiensten

Info bardiensten 2018
Inschrijven op bardiensten gaat via mijn.knltb.club. In je mailbox, heb je of ga je een uitnodiging ontvangen om in te loggen op mijn.knltb.club en de Club-App. Inschrijven doe je voor minimaal 9 uur per persoon. De ledenpasjes voor seizoen 2018 worden niet eerder uitgegeven dan wanneer aan de bardienstverplichting voldaan is en door nieuwe bardienstmedewerkers het IVA-certificaat behaald is. De volgende leden zijn vrijgesteld van diensten:

•    Ereleden en leden van verdienste;
•    Commissieleden/vrijwilligers die door het bestuur zijn aangemerkt voor vrijstelling.
•   Leden die gedurende het seizoen 2018 de leeftijd van 70 jaar bereiken (of al 70 jaar zijn).

Jullie mogen natuurlijk wel een dienst vervullen, GRAAG zelfs!

Attentie: Leden die vóór 1 juli 2018 de 18-jarige leeftijd bereiken, dienen ook diensten te draaien, zij mogen echter pas achter de bar bedienen nádat ze 18 jaar geworden zijn en dan liefst samen met iemand die al vaker gestaan heeft! Een dienst bij de broodjeskraam of schoffel-/klusdienst mag al wel. Klik op de link voor de Evenementenkalender 2018 en het Overzicht Schoffel- en Schoonmaakdiensten 2018 op de site, zodat jullie bij het opgeven kunnen nakijken of jullie tijdens een competitiedag of ander evenement inschrijven. Diensten tijdens competitie en toernooien zijn over het algemeen drukke diensten, maar wel de diensten waar je met z’n 2-en kunt staan. Wij hebben tijdens evenementen en competitie graag mensen achter de bar die van aanpakken weten, kunnen tappen en stressbestendig zijn.

We hebben de volgende diensten: 10.00 – 13.00 uur schoffel/klus en schoonmaakdiensten (zijn vaak al snel gevuld!) 12.00 – 15.00 uur broodjeskraam finale weekend van Open Toernooi en Clubkampioenschappen 15.00 – 18.00 uur broodjeskraam finale weekend van Open Toernooi en Clubkampioenschappen 08:30 – 13:00 uur op zaterdag/zondag tijdens de competitieweekeinden 09.30 – 13.00 uur op doordeweekse dagen en zaterdag/zondag tijdens competitie/toernooien. 13.00 – 16.00 uur voorlopig alleen zaterdag/zondag tijdens competitie/toernooien 16.00 – 19.00 uur op doordeweekse dagen en zaterdag/zondag tijdens competitie/toernooien. 19.00 -  22.00 uur op de vrijdagavonden in januari t/m maart en november t/m december 19.00 – 23.30 uur op de doordeweekse dagen Leden die op diensten in de wintermaanden (oktober-maart) inschrijven, dienen er rekening mee te houden dat hen gevraagd zal worden om een bardienst op een ander moment te draaien, indien hun geplande bardienst door weersomstandigheden geen doorgang kan vinden. Meer informatie over bardiensten vind je in het handboek, dat je kunt lezen en downloaden via onderstaande link. Schrijf je zo snel mogelijk in, heb je vragen dan hoor ik het graag!

Namens de barcommissie van de WTC  Annemarieke Spijker e-mail: [email protected]

HANDBOEK BARDIENST- versie site 2018.pdf

Vragen?