Info+handboek bardiensten

Info bardiensten 2019
De update van het systeem gaat pas eind februari op z’n vroegst plaatsvinden, dus heb ik besloten een groot deel van de bardiensten al open te zetten voor inschrijving.

Inschrijven op bar-, schoffel- en schoonmaakdiensten kan via mijn.knltb.club en/of via de dienstenplanner in de Club.App.

Zodra de indeling van de thuiswedstrijden van de competitie bekend is, komen er nog diensten bij. Ik verzoek jullie vóór 1 maart a.s. in te schrijven voor bar-,schoffel- of schoonmaakdiensten, zodat we de ledenpasjes kunnen uitgeven, zodra deze er zijn.

Je schrijft in voor minimaal 9 uur per persoon.(dit is 90 punten). De ledenpasjes worden uitgegeven wanneer aan de bardienstverplichting  voldaan is en door nieuwe bardienstmedewerkers het IVA-certificaat behaald is. Dit geldt dus voor alle leden tussen 18 en 70 jaar, tenzij ze zijn vrijgesteld. Leden die vóór 1 juli 2019 de 18-jarige leeftijd bereiken, dienen ook diensten te draaien, echter pas nádat ze 18 jaar geworden zijn en dan liefst de eerste keer samen met iemand die al vaker gestaan heeft!

De volgende leden zijn vrijgesteld van diensten:
•    Ereleden en leden van verdienste;
•    Commissieleden/vrijwilligers die door het bestuur zijn aangemerkt voor vrijstelling.
•   Leden die gedurende het seizoen 2019 de leeftijd van 70 jaar bereiken (of al 70 jaar zijn). Jullie mógen natuurlijk wel een dienst vervullen, GRAAG zelfs!

Klik op de link voor de Evenementenkalender en het Overzicht schoonmaak-, schoffel- en klusdiensten 2019 de site, zodat jullie bij het opgeven kunnen nakijken of jullie tijdens een competitiedag of ander evenement inschrijven.

Diensten tijdens competitie en toernooien zijn over het algemeen drukke diensten, maar wel de diensten waar je met z’n 2-en kunt staan. Wij hebben tijdens evenementen en competitie graag mensen achter de bar die van aanpakken weten, kunnen tappen en stressbestendig zijn.

We hebben o.a. de volgende diensten:
10.00 – 13.00 uur schoffel/klus en schoonmaakdiensten op enkele zaterdag (zijn vaak al snel gevuld!)
08:30 – 13:00 uur op zaterdag/zondag tijdens de competitieweekeinden
09.30 – 13.00 uur op doordeweekse dagen en zaterdag/zondag tijdens competitie/toernooien.
13.00 – 16.00 uur voorlopig alleen zaterdag/zondag tijdens competitie/toernooien
16.00 – 19.00 uur voorlopig alleen op zaterdag/zondag tijdens competitie/toernooien.
19.00 -  22.00 uur op de vrijdagavonden in januari t/m maart en november t/m december
19.00 – 23.30 uur op de doordeweekse avonden tijdens het seizoen

Leden die op diensten in met name de wintermaanden (maar kan ook voorkomen tijdens het seizoen!) inschrijven, dienen er rekening mee te houden dat hen gevraagd zal worden om een bardienst op een ander moment te draaien, indien hun geplande bardienst door weersomstandigheden geen doorgang kan vinden.

Meer informatie over bardiensten vindt jullie op de site van de WTC (http://www.weespertennisclub.nl/) onder het tabje ‘Bardiensten’.

Schrijf je zo snel mogelijk in, heb je vragen dan hoor ik het graag! Namens de barcommissie van de WTC  Annemarieke Spijker e-mail: [email protected]

HANDBOEK BARDIENST- versie site 2018.pdf

Vragen?