Info ALV Online

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering vindt plaats op 15 maart 2021 om 20.00 uur ONLINE

Doordat het dit jaar niet mogelijk is de ALV in ons clubhuis te organiseren, wordt de jaarlijkse ledenvergadering deze keer ONLINE gehouden via het platform Online-ALV.
Ongeveer een week voor aanvang van de vergadering ontvangen de leden een uitnodiging per e-mail om deel te nemen aan de ALV,  met de benodigde instructies om in te loggen op het platform. De e-mail is afkomstig van Online-ALV.

Geen mail ontvangen? Maatr u wilt wel deelnemen aan de vergadering?
U kunt dan de mail  opnieuw toegestuurd krijgen.
Bel:      06 8371 3156

Beveiligingsinformatie
Het inloggen gebeurt via een 2-staps authenticatie, om er zeker van te zijn dat u degene bent die inlogt. Nadat u de uitnodigingsmail van Online-ALV heeft ontvangen, kunt u op de inlogpagina van Online-ALV een sms-code opvragen waarmee u toegang krijgt.

Informatie over de vergaderstukken die beschikbaar zijn via onze eigen website www.weespertennisclub.nl
Via deze link kunt u de Agenda voor de vergadering downloaden.
Om de andere stukken te kunnen inzien en te downloaden, moet u ingelogd zijn. Inloggen kan via de knop rechtsbovenaan op de website. Je kunt hetzelfde wachtwoord gebruiken als voor de Club-App. Inloggen hoeft maar één keer; daarna blijf je automatisch ingelogd.

Nadat je ingelogd bent, krijg je toegang tot:

- Heeft u vragen?
- Wilt u de stukken liever per mail toegestuurd hebben?
Mail naar [email protected]

Met vriendelijke groet,