Info+handboek bardiensten

Info bardiensten 2021 

De inschrijving voor bar-, schoonmaak- en schoffeldiensten 2021 is geopend. Dit jaar maximaal twee diensten vanwege de late start door corona

Hoe kunnen leden zichzelf inplannen voor een bardienst?  

ClubApp
Als je bent ingelogd in de ClubApp kun je via Club (icoon onderaan) --> tabblad Diensten zowel de open als de toegewezen diensten van jouw vereniging inzien. Door op een open dienst te klikken, krijg je de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor de dienst.  

Clubsite
Via de knop 'mijn club', rechtsboven op de homepage van onze website is het ook mogelijk om je in te schrijven voor een dienst. Nadat je bent ingelogd, kun je klikken op het tabblad 'Diensten'. Als je achter een open dienst op het kalender-icoon klikt, kan je jezelf inplannen voor die dienst. Je kunt het vakje 'alle diensten' aanklikken en als je dan achter een toegewezen dienst op het informatie-icoon klikt, zie je welk lid er aan de desbetreffende dienst is gekoppeld.  

Mijn.knltb.club
Er is nog een derde mogelijkheid om leden zich te laten inschrijven voor diensten. Dit kunnen zij doen via mijn.knltb.club. Zij kunnen de vereniging hier opzoeken en inloggen in de omgeving. Eenmaal ingelogd krijg je een overzicht van het aantal punten wat zij dit seizoen dienen te halen en al hebben gehaald. Achter een open dienst kunnen de leden via de 'Detail' knop zichzelf inplannen voor de dienst. 

Er komen geen nieuwe ledenpasjes dit jaar.  De leden moeten zelf inschrijven op een van de bovenstaande manieren. Kom je er niet uit, kan je natuurlijk altijd hulp vragen!

Leden die inschrijven op diensten na 13.00 uur dienen een IVA-certificaat te hebben behaald. Dit geldt voor alle leden tussen 18 en 70 jaar, tenzij je bent vrijgesteld.
Ook in het 1e jaar dat je lid bent, draai je bardienst, natuurlijk naar rato van het moment in het jaar dat je lid wordt.  

De volgende leden zijn vrijgesteld van diensten:
•   Ereleden en leden van verdienste; 
•   Commissieleden/vrijwilligers die zijn aangemerkt voor vrijstelling of korting.
•   Leden die gedurende het seizoen 2021 de leeftijd van 70 jaar bereiken (of al 70 jaar zijn).

Kijk eens op de website onder het tabje ‘Bardiensten’, daarin vind je allerlei informatie die met bardienst te maken heeft.

Via de link onderaan deze pagina kun je het Handboek Bardiensten downloaden.

Heb je vragen dan hoor ik het graag!  

Namens de barcommissie van de WTC  Annemarieke Spijker e-mail: [email protected]

 

HANDBOEK BARDIENST- versie site update januari 2021.pdf