Inschrijven tennislessen

Beste leden,

Het is weer zover! De inschrijving voor tennislessen van de 2e lesperiode 2019 is geopend.

U kunt direct inschrijven via: https://www.mullerenvandijk.nl/inschrijven-tennisles-weesper-tc/

De inschrijving voor tennislessen sluit zaterdag 22 juni. Hierna willen we namelijk gaan indelen zodat voor de zomervakantie duidelijk is wanneer iedereen les heeft.

Lesduur
De 2e periode start op maandag 26 augustus en loopt door tot aan de kerstvakantie. Via deze link kunt u de data bekijken voor de 2e periode van 2019.

Lesprijzen
Senior 4 per baan 16 lessen € 207,50
Jeugd 8 op 2 banen 16 lessen € 137,00
Jeugd 2x p.w. 8 op 2 banen 16 lessen € 260,00
Jeugd 4 per baan 16 lessen € 232,50
Jeugd 2x p.w. 4 op 1 baan 16 lessen € 450,00
Privé les 1 uur 16 lessen € 775,00
Privé les 30 minuten 16 lessen € 405,00
Privé les 1 uur 1 les € 49,00
Privé les 30 minuten 1 les € 27,00

Vakanties en lesdata
Via deze link kunt u de lesdata bekijken voor de 2e periode van 2019.

Introductie "Speelmomenten onder begeleiding" voor rood, oranje, groen en geel
Het is een uitdaging om voor de kinderen die alleen maar 1x per week les volgen extra speelmomenten in de week te faciliteren. In goed overleg met de club zijn er tijdens de 2e lesperiode 2019 gedurende lesweken begeleide speelmomenten. Dit zijn een soort instuiven waarbij alle kids binnen een bepaalde kleur welkom zijn en dan worden er 1,5 uur lang tennisspelletjes & oefenwedstrijdjes gespeeld onder begeleiding van een van onze trainers. We laten de kleuren rood/oranje samen komen op een moment en groen/geel.

Bedoeling van dit plan is om kids meer te laten tennissen, nog meer plezier te laten ervaren, sneller vooruit te laten gaan & meer te betrekken bij de club. De kosten voor deze "Speelmomenten onder Begeleiding" zijn inbegrepen bij de lesprijs, vandaar dat deze lesprijzen voor volgend jaar iets zijn gestegen in verhouding met afgelopen jaar. De "Speelmomenten onder Begeleiding" worden in het lesschema opgenomen.

Wist u dat…
· U lid moet zijn van de Weesper Tennis Club om lessen te kunnen volgen.
· Als wij geen inschrijving van u hebben dat wij u niet kunnen indelen.
· Er ook in de ochtend getraind kan worden op alle doordeweekse dagen.
· De lessen altijd doorgaan tenzij er wordt gecanceld door de trainers.
· Een lesuur bestaat uit 50 minuten tennisles en 10 minuten zelfstandig spelen.
· Het ontzettend moeilijk is om iedereen blij te maken met zijn/haar tijd en/of dag.

Wij hopen jullie allemaal weer te mogen verwelkomen op de tennisbaan de volgende lesperiode!

Sportieve groeten,
Tennisschool Muller&vanDijk