Inschrijven tennislessen

De tennisschool is geheel autonoom en factureert zelfstandig.  Als u (of uw kind), na een eventuele proefles, verder lessen gaat volgen bij onze tennisschool dan verwachten wij dat u (of uw kind) zich daarnaast ook als lid aanmeldt bij de WTC. https://www.weespertennisclub.nl/lid-worden

Het is weer zover! De inschrijving voor tennislessen van de 2e lesperiode 2020 is geopend. U kunt direct inschrijven via deze link.
De inschrijving voor tennislessen sluit maandag 22 juni. Hierna willen we namelijk gaan indelen zodat voor de zomervakantie duidelijk is wanneer iedereen les heeft.

Uitgevallen lessen door Corona en regen
Er zijn door Corona en regen een aantal lessen uitgevallen. Wij doen altijd ons uiterste best om alle lessen in te halen. De lessen worden ingehaald op zaterdagen, in de week van het open toernooi, en de reguliere inhaalweken.
Voor jeugd- en seniorleerlingen betekent dit dat met de twee inhaalweken vlak voor de zomervakantie het inhalen klaar is.

Lesduur
De 2e periode duurt 17 weken en start op maandag 17 augustus en loopt door tot aan de kerstvakantie. Via deze link kunt u de data bekijken voor de 2e periode van 2020.

Lesprijzen
De lesprijzen kunnen bekeken worden via deze link.

Zomerkamp
We hebben in de zomervakantie 2 kampen voor kinderen t/m 12 jaar gepland staan. 1 in week 6 van de zomervakantie op TC IJburg en 1 in week 5 van de zomervakantie op de Weesper Tennis Club. Wij zullen tijdens het kamp voldoen aan alle maatregelen rondom Corona.

Wist u dat...

  • Als wij geen inschrijving van u hebben dat wij u niet kunnen indelen.
  • Er ook in de ochtend getraind kan worden op alle doordeweekse dagen.
  • De lessen altijd doorgaan tenzij er wordt gecanceld door de trainers.
  • Een lesuur bestaat uit 50 minuten tennisles en 10 minuten zelfstandig spelen.
  • Het ontzettend moeilijk is om iedereen blij te maken met zijn/haar tijd en/of dag.
  • Bij de mini's 1 lescyclus per jaar zit inbegrepen in de contributie. U moet de mini wel opgeven via het online inschrijfformulier.   

Wij hopen jullie allemaal weer te mogen verwelkomen op de tennisbaan de volgende lesperiode!

Sportieve groeten, Tennisschool Muller&vanDijk