Inschrijven tennislessen

Het is weer zover! De inschrijving voor tennislessen van de 1e lesperiode 2020 is geopend. U kunt direct inschrijven via deze link deze link.

De inschrijving voor tennislessen sluit zaterdag 7 december. Hierna willen we namelijk gaan indelen zodat voor de kerstvakantie duidelijk is wanneer iedereen les heeft.

BFF week 
In de week van 2 t/m 6 december hebben we voor de jeugd weer een BFF week. Dat houdt in dat alle jeugdleden hun vriendje, vriendinnetje, buurjongen/meisje etc. mee mogen nemen naar de tennisles en dat zij ook een keer kunnen tennissen met elkaar. Zaterdag 7 december is voor nieuwe jeugd die nog geen lid zijn van de Weesper Tennisclub een kids-day van 12.00-13.30. Daar maken we er met elkaar een feestje van om kids te enthousiasmeren voor de tennissport. We hopen dat er veel kids komen!   

Begeleide speelmomenten
Afgelopen periode hebben we veel kids gezien op de begeleide speelmomenten op dinsdag. We hopen er echter nog meer te zien op deze momenten. Alle kids die les hebben kunnen gebruik maken van deze speelmomenten. Er wordt dat met name op wedstrijden getraind. Ook om de kids te laten wennen aan het spelen van wedstrijden. Soms hangen we er een leuk thema aan of spelen we op een aangepaste manier. Op deze manier zullen de kids steeds bekender raken met het tennisspel en we hopen dat ze uiteindelijk zelfs competitie willen gaan spelen bij de World Tour of de Groene en Gele competitie.    

Lesduur De 1e periode start op maandag 20 januari en loopt door tot eind juni (vlak voor de zomervakantie). Via deze link kunt u de data bekijken voor de 1e periode van 2020. 

Lesprijzen
De lesprijzen kunnen bekeken worden via deze link

Vakanties en lesdata
Via deze link kunt u de lesdata bekijken voor de 1e periode van 2020.     

Wist u dat…
· U lid moet zijn van de Weesper Tennisclub om lessen te kunnen volgen.
· Als wij geen inschrijving van u hebben dat wij u niet kunnen indelen.
· Er ook in de ochtend getraind kan worden op alle doordeweekse dagen.
· De lessen altijd doorgaan tenzij er wordt gecanceld door de trainers.
· Een lesuur bestaat uit 50 minuten tennisles en 10 minuten zelfstandig spelen.
· Het ontzettend moeilijk is om iedereen blij te maken met zijn/haar tijd en/of dag.   Wij hopen jullie allemaal weer te mogen verwelkomen op de tennisbaan de volgende lesperiode!