Kassasysteem

Kassasysteem

Mocht de kassaterminal/pin nog niet aan zijn: zie achterin handboek voor info over kassa en kaart onder pin voor pinapparaat.

De kassa is voorzien van een touchscreen. Iedere vrijwilliger kan door de overzichtelijke en simpele indeling van het scherm moeiteloos met deze kassa werken.

Consumpties kunnen worden betaald met de KNLTB ledenpas of PIN. Contante betaling is niet toegestaan.

De ledenpas kan je online opwaarderen met IDEAL via de online omgeving Mijn Knip Online (www.mijnkniponline.nl). Hier kan je al je uitgaven (of de uitgaven van je kind) inzien. Betalen met de ledenpas gaat als volgt:
·       Sla de consumpties aan op de kassa
·       Selecteer ‘Betaal’
·       Selecteer ‘KNLTB ledenpas’
·       Haal de pas door de lezer op de kassa
·       Selecteer ‘Betaal’  

De ledenpas opwaarderen via PIN gaat als volgt:
·       Selecteer ‘Saldo’ en haal vervolgens de pas door de lezer op de kassa
·       Selecteer ‘Opwaarderen’
·       Toets het gewenste bedrag in
·       Selecteer ‘PIN’  

Het voordeel van betalen met de ledenpas is, dat tijdens internetstoring de kassa offline werkt en betalingen met de ledenpas gedaan kunnen worden, mits er natuurlijk voldoende saldo op de pas staat. Voor verdere vragen over de kassa, pinnen op de club en de clubcards kijk in het handboek of vraag het Wilma Lipsius en/of Annemarieke Spijker.  

NB: Om gebruik te kunnen maken van het kassasysteem worden uw gegevens ingevoerd in het kassasysteem. Ter bescherming van uw gegevens staat in onze Privacy Policy vermeld dat wij alleen persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt.

Lees hier onze Privacy Policy.

kassasysteem.pdf