Kassasysteem

Sinds begin 2016 maken wij gebruik van een kassasysteem van Twelve (voorheen Le Credit Sportif (LCS)). Het is een simpel, snel en gebruiksvriendelijk kassasysteem.

De kassa is waterbestendig en voorzien van een touchscreen. Iedere vrijwilliger kan door de overzichtelijke en simpele indeling van het scherm moeiteloos met deze kassa werken. Met behulp van dit systeem hebben we meer inzicht in wat er verbruikt wordt en introduceren wij de mogelijkheid om met de WTC KNLTB-pas (met voldoende saldo) af te rekenen aan de bar.

Deze pas kan je online opwaarderen via iDeal. Via de online omgeving Mijn Knip Online (www.mijnkniponline.nl) kun je al je uitgaven (of de uitgaven van je kind) inzien.

Afrekenen aan de bar kan alleen op de volgende manieren:
· Met je pinpas;
· Met de KNLTB-pas (met voldoende saldo).

Voor verdere vragen over de kassa, pinnen op de club en de clubcards kunt u zich richten tot Wilma Lipsius en Annemarieke Spijker.