Kassasysteem

Sinds begin 2016 maken wij in het clubhuis gebruik van een kassasysteem van Le Credit Sportif (LCS). Per 1 mei 2018 wijzigt de naam van LCS in Twelve.

Het is een simpel, snel en gebruiksvriendelijk kassasysteem. De kassa is waterbestendig en voorzien van een touchscreen. Daarnaast kan iedere vrijwilliger door de overzichtelijke en simpele indeling van het scherm moeiteloos met deze nieuwe kassa werken. Met behulp van dit systeem hebben we meer inzicht in wat er verbruikt wordt. Met dit kassasysteem introduceren wij de mogelijkheid om met je KNLTB-pas (met voldoende saldo) af te rekenen aan de bar.  

Deze pas kan je online opwaarderen via iDeal. Via de online omgeving Mijn Knip Online (www.mijnkniponline.nl) kun je al je uitgaven (of van de uitgaven van je kind) inzien. Het is voor de club extra voordelig omdat er geen kosten betaald hoeven te worden per transactie, in tegenstelling tot pinnen, hiervoor betaalt de club transactiekosten.  

Afrekenen aan de bar kan nu op de volgende manieren:
· Met je pinpas;
· Met de KNLTB-pas (met voldoende saldo).  

Voor verdere vragen over de kassa, pinnen op de club en de clubcards kunt u zich richten tot Wilma Lipsius en Annemarieke Spijker.  

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0294-410732

Weesper Tennis Club

Papelaan 124
1382 RP Weesp
Nederland