Mijn bardiensten reserveren

Hoeveel bardiensten moet ik als lid doen?

Per kalenderjaar zijn alle seniorleden verplicht om twee bardiensten te doen. De bardiensten kunnen door alle leden worden gepland in de KNLTB Clubapp op je mobiele telefoon, via de Website en via mijn.knltb.club.

Bardiensten plannen via de Clubapp op je mobiele telefoon

Download uit de Appstore of Play Store gratis de KNLTB Clubapp. Open de app en vul bij vereniging: “weesp” in. Inloggen op de website kan met je KNLTB-bondsnummer (dit nummer vind je rechtsonder op je spelerspas). Heb je nog geen wachtwoord? Klik dan op “wachtwoord”. Je vult dan nogmaals je bondsnummer in en druk op ”herstel wachtwoord”. Een e-mail met instructies om het wachtwoord te resetten wordt verzonden.

Op de Clubapp vind je de diensten door op het Club icoontje te klikken (onderaan de pagina) en daarna op het tablblad "Diensten". Hierna tref je een overzicht aan van alle openstaande dagen. Selecteer de gewenste dag en vervolgens de gewenste bardienst.  Bevestig de reservering via de knop "Inschrijven".

1. Selecteer Club onderaan in het scherm  2. Selecteer Diensten en kies gewenste dag

3. Selecteer gewenste tijdstip en druk op Inschrijven.

De bardienst is gepland.

Bardiensten plannen via de Website

Ga naar de Website,  klik op 'mijn club', rechtsboven op de homepage en log in. Nadat je bent ingelogd, klik je op het tabblad 'Diensten. Als je achter een open dienst op het kalender-icoon klikt, kan je jezelf inplannen voor die dienst. Je kunt het vakje 'alle diensten' aanklikken en als je dan achter een toegewezen dienst op het informatie icoon klikt, zie je welk lid er aan de desbetreffende dienst is gekoppeld.

Bardiensten plannen via de website mijn.knltb.club

Ga naar mijn.knltb.club (via deze link kom je direct in de omgeving van de WTC). Inloggen op de website kan met je KNLTB-bondsnummer (Dit nummer vind je rechtsonder op je spelerspas). Heb je nog geen wachtwoord? Klik dan onderaan de pagina op “wachtwoord vergeten”. Je vult dan nogmaals je bondsnummer in en drukt op “reset”. Een e-mail met instructies om het wachtwoord te resetten wordt verzonden.

Na het inloggen op de site, krijg je een overzicht van beschikbare diensten. Of na verplaatsing van het schuifje naar rechts: “alle diensten tonen”. Klik op "details" van een dienst van je voorkeur en vervolgens op "inplannen".

Donkergrijs gekleurde dienstregel: gevulde dienst, inplannen niet meer mogelijk.

Niet gekleurde dienstregel: openstaande dienst, inplannen mogelijk.

Rechts in het beginscherm: overzicht van diensten waarop jij staat ingepland, plus het totaal aantal benodigde en behaalde punten tot 1-1-2023.

Bardiensten afkopen

Voor een bedrag van € 35,00 per bardienst (dus € 70,- voor twee bardiensten), kun je een bardienst afkopen.

Kun je echt geen bardienst draaien? Stuur dan een mail bericht “afkoop 2022” naar [email protected] en vermeld daarbij of je één of meerdere bardiensten wilt afkopen. Je ontvangt vervolgens een betaalverzoek en na betaling worden punten toegekend.

Zorg ervoor dat de betaling vóór 1 april heeft plaatsgevonden.

Mijn bardiensten reserveren.pdf