Nieuwe trainer

Beste leden,

Sinds het begin van de 2e lesperiode van dit jaar is onze trainer Patrick Duijker werkzaam op de Weesper Tennis Club.

We zijn trots dat we Patrick mogen introduceren op de WTC:
Op maandag is Patrick actief als 2e M&vD trainer naast Michael, wellicht is jullie dat al opgevallen. Patrick is sinds een aantal jaar een vaste waarde in ons trainersteam en we zijn heel enthousiast over hoe Patrick zich inmiddels heeft ontwikkeld tot een deskundige & complete tennisleraar. Daarnaast heeft hij ook een hele positieve & sportieve uitstraling.

Momenteel is Patrick 1 dag per week aan het werk op de WTC, wellicht dat dit aantal dagen uitgebreid zal worden in de toekomst. In het stukje hieronder stelt Patrick zich even persoonlijk voor.

Sportieve Groet,
Tennisschool Muller&vanDijk
Bas Muller & Danny van Dijk

Patrick Duijker stelt zich voor

Beste tennisvrienden,
mijn naam is Patrick Duijker en ik ben geboren, getogen en woonachtig in Amsterdam.

Voetbal is altijd mijn eerste sport geweest maar de mooie tenniswedstrijden tussen Nadal en Federer hielden me ook wel bezig. Daardoor heb ik ook veel in mijn vrije tijd getennist en werd het een hobby en passie voor me.

Nadat ik stopte met voetbal, wilde ik nog steeds iets met sport doen. En besloot ik de cursus voor tennisleraar A te doen. In 2015 kwam ik in contact met tennisschool Muller en van Dijk.

Bas Muller en Danny van Dijk hebben mij middels hun interne opleiding een uitstekende basis gegeven om mezelf te ontwikkelen als leraar. De kennis die ik heb opgedaan over onze sport, met hulp van Muller en van Dijk, zou ik graag met jullie willen delen op de tennisbaan.
Op een gezellige, leuke en sportieve manier.

Tot snel! Gr. Patrick

Vragen?