14 juli - Wimbledon @WTC

10 juni 2024


De kalender telde 14 juli 1789. De sluimerende onvrede onder het Franse volk kwam tot een kookpunt met de bestorming van de Bastille. In omvang een kleine gebeurtenis, maar in symboliek enorm. De koning moest pas op de plaats maken en de Franse revolutie was een feit. Tegenwoordig is “Quatorze Juillet” de dag waarop alle Fransen hun vrijheid en feest vieren.

En dit jaar staan ze niet alleen! Want met de Wimbledon- én EK-finale op één dag belooft het een dag vol vuurwerk te worden. Daar doen wij in Weesp nog een schepje bovenop. Aankomende 14 juli organiseren we “Wimbledon @WTC”, met voor ieder wat wils: dynamisch spel voor de tennissers, goed eten voor de liefhebbers, finale(s) op scherm voor de fans en vertier voor de kids.  

Programma
12.30-13.00 Aardbeien met slagroom, hoe kan het ook anders…
13.00-15.30 2x2 King of the Court
v.a. 15.00 Wimbledon heren finale op meerdere schermen
v.a. 16.00 Sunday Roast
(de doorzetters kunnen nog blijven hangen voor de EK-finale)  

  • 2x2 King of the Court: we spelen dubbels. Veel rally’s, weinig stilstaan, spanning gegarandeerd. In wit gekleed = in het voordeel. Wie kronen zich tot eerste WTC Kings & Queens of the Court, en verdienen eeuwig praalrecht?!
  • Sunday Roast: deze echte Britse namiddag-klassieker wordt door slagerij van Donk ingevuld met geroosterd vlees, aardappels, groenten, jus en brood. Bordje op schoot en tennis(finale) kijken, wat wil je nog meer?

De kosten voor het spelen en het eten zijn €16 per persoon.  (per inschrijving wordt €32 betaald)

Inschrijven
Meld je uiterlijk 4 juli als team aan via de link in de email van10 juni. Heren, dames of gemengd dubbel? Maakt niet uit. We delen de groepen in naar speelsterkte.

Liever niet spelen, maar wel meedoen in de festiviteiten? Later volgt nog een mogelijkheid om alleen voor het eten in te schrijven. Of kom gewoon gezellig langs om tennis te kijken. 

Als je tussendoor nog vragen hebt, stuur ze naar: [email protected]

Tot dan!!  

PS heb je geen dubbel partner maar wil je wel meespelen? Stuur even een mail naar [email protected], dan proberen we extra koppeltjes te maken. 

Problemen met inschrijven en betalen? WhatsApp naar Gerda 0622234607

Nieuwscategorieën