Baan reserveren via de Club-App: ZO DOE JE DAT.....

10 mei 2020

• Open de App en toets onderaan de pagina het pictogram SPELEN.
  • Zorg dat het tabblad BAAN RESERVEREN (rechtsboven) geselecteerd is.
  • Toets een groen plusje op de tijd en baan waar je wilt spelen.
  • In het volgende scherm voeg je dan de speler(s) toe waarmee je wilt spelen. Je kunt een speler zoeken zowel op voornaam als op achternaam.
  • Toets de knop RESERVEREN.

Als je geen gebruik maakt van je reservering ANNULEER 'm dan van tevoren, zodat anderen nog de kans krijgen om de betreffende baan te reserveren. Het gaat zo: klik bij het tabblad Baan Reserveren op het balletje van jouw reservering. Klik vervolgens op de knop Bekijk Details en als je dan naar beneden scrolt dan zie je een knop ANNULEREN.

1. Je kunt 1 dag van tevoren pas reserveren.
  2. Reserveren kan alleen maar op de hele uren.
  3. Baan reserveren kan maximaal 2 x per dag (kan niet 2 uur achter elkaar)
  4. Tot 5 minuten van tevoren kun je nog reserveren via de Club-App.
  5. Kom op de door jou/jullie gereserveerde tijd het park op (ingang Papelaan 124 bij de fietsen), volg de pijlen en loop rechtstreeks naar de gereserveerde baan.
  6. Speeltijd is 50 minuten; houd dit goed in de gaten. Als de 50 minuten om is, verlaat je de baan, volg de looproute naar de uitgang.