De derde (competitie) helft

07 mei 2022

Beste leden,

Het is bij competitietennis gebruikelijk dat de thuisspelende ploeg voor aanvang van de wedstrijden koffie/thee met gebak/koek verzorgt. Na afloop van de wedstrijden verzorgt de thuisspelende ploeg ook de hapjes. Bij WTC heeft men het grote voordeel dat deze hapjes zelf meegenomen mogen worden. Denk aan toastjes, kaas, worst, smeersels, chips en dergelijke. Hierdoor blijven de kosten voor de leden binnen de perken.

De zelf meegebrachte etenswaren mogen echter niet in de keuken van de WTC worden opgeborgen. Er mag dus niets in de vriezers of koelkasten in de keuken worden gelegd. Deze etenswaren kunnen wel in de koelkasten worden gelegd in de dames kleedkamer of de heren kleedkamer.

Het is uiteraard niet toegestaan om zelf meegebrachte frituurhapjes of iets soortgelijks eigenhandig te gaan frituren. De frituur gaat alleen aan in overleg met de dienstdoende bardienst medewerker.
Op het moment dat er geen bardienst medewerker aanwezig is, blijft de frituur dus uit.

Als de frituur aan gaat, worden er alleen producten gefrituurd die door WTC worden verkocht, zoals bijvoorbeeld een competitieschotel.

Mocht er iets niet duidelijk zijn of als er vragen zijn, dan kunt u deze altijd stellen via mail: [email protected] of persoonlijk bij Radboud Koning, Gijs Koch, Kees Bavinck, Herbert van Eijden.