Een net clubhuis? Dat doen we met z’n allen!

01 maart 2019

Het is mij opgevallen dat de voor de voordeur geplaatste borstel kennelijk nog door veel leden bij het betreden van het clubhuis gewoon voorbij wordt gelopen terwijl hij toch uitnodigend naar iedereen zijn borstelharen opsteekt…
Het gevolg hiervan is dat er dagelijks zo rond een pond infill (dat rode spul op de tennisbanen) moet worden opgeveegd en nu is het nog rustig. Kan je nagaan dat als het seizoen echt losbarst dit over vele tientallen kilo’s per jaar gaat. Zonde van het geld toch? En het ziet er ook slordig uit. Graag dus voeten vegen voor je het clubhuis betreedt….

Oh ja; en als er dan onverhoopt eens wat wordt geknoeid zoals koffie of bier op de tafels of de vloer er is echt voldoende schoonmaak materiaal voorhanden om dat heel even op te ruimen. Als je het laat liggen kost het een dag later echt veel meer moeite om het te verwijderen.

Dus: een net clubhuis? Samen doen!!!!!
Cor Bavinck