Nieuwe coronarichtlijnen per 15 oktober - bericht van de KNLTB

16 oktober 2020

Om het aantal reisbewegingen, het sociale verkeer en het aantal contacten tussen mensen te verminderen zijn sportwedstrijden niet meer toegestaan. Helaas hebben we daarom besloten om de KNLTB Competitie 2020 per direct te beëindigen, zowel voor de jeugd als de senioren. We kijken terug op een mooie periode waarin we het grootste gedeelte van de competitie hebben gespeeld.

Ook alle open toernooien en Junioren Tour toernooien kunnen de komende weken niet doorgaan. Daarnaast zijn  intern georganiseerde wedstrijden voor zowel de jeugd als senioren niet toegestaan.  Tot vlak voor de persconferentie leek het erop dat de sport helemaal op slot zou gaan. We mogen daarom heel blij zijn met de ruimte die we krijgen.

Gelukkig mogen we dus wel blijven vrij tennissen en padellen en trainen, zowel buiten op de eigen vereniging als binnen in de hal. Dat is fijn, want sporten en bewegen is gezond en dat hebben we juist nodig in deze tijd.

Aanvullende richtlijnen