Ons Open Toernooi en het EK voetbal

27 mei 2024

Bonjour tennissers en voetbalenthousiastelingen,

Het is ons natuurlijk niet ontgaan dat de UEFA het EK Voetbal gepland heeft tijdens ons Weesper Open. We zullen het ze voor deze keer maar vergeven en er het beste van maken.

Hoe doen we dat dan?

• We openen het toernooi een dagje eerder op vrijdagavond 21 Juni. Het Nederlands elftal speelt dan namelijk tegen Frankrijk en gezien ons thema leek ons dat de perfecte manier om alvast warm te worden voor de beide toernooien.
    Jullie zijn allemaal welkom vanaf 20:00. De aftrap is om 21:00, wij zorgen voor hapjes en gezelligheid!

• Op dinsdag 25 juni om 18:00 speelt Nederland tegen Oostenrijk. Ook deze wedstrijd zal te zien zijn op het grote scherm. We hopen veel van jullie ook hier weer te zien om samen voor onze helden te juichen.

• Tijdens het hele toernooi zullen wedstrijden te zien zijn op de TV dan wel het scherm. Heb je een verzoekwedstrijd? Laat het ons dan even weten!

We maken het hele toernooi er een mooi feestje van met ook nog een chansonavond, een pubquiz, een feest en meer.
Houd de berichten in de ClubApp en de mail in de gaten voor meer informatie..... en à bientôt!

De FeestCommissie