Oproep bardiensten

07 september 2021

(deze mail is aan alle seniorleden met bardienstverplichting verstuurd, heeft u reeds ingeschreven, dan kunt u deze mail als niet verzonden beschouwen)

Bardiensten inschrijving

De competitie indeling is bekend, dus ook de bardiensten tijdens de competitieperiode zijn nu open gezet. Veel van deze diensten zijn dubbele diensten, dus je staat met z'n 2-en.
Met name voor de nieuwe leden: mocht er geen dubbele dienst meer beschikbaar zijn en je wilt liever niet alleen staan, neem dan even contact met mij op.
Wil je nog even uitleg over waar alles staat en hoe e.e.a. werkt, ook dan kan je mij een mailtje sturen.

Denk ook nog even aan het certificaat verantwoord alcohol schenken klik hier.
Heb je het behaald (nu of al eerder), vergeet niet dit op te sturen naar [email protected]

Wij hopen dat alle leden (18-70 jaar) hun bardiensten vervullen. Mocht dit écht niet lukken, afkopen kan, dan kunnen er mensen van de reservelijst ingehuurd worden.

Vind je het leuk om (tegen betaling) bardiensten te doen, geef je op voor de reservelijst!

Met vriendelijke groet,
Annemarieke Spijker, bardienstcoördinator WTC