Oproep voor nieuw herenteam voor de Najaarscompetitie

21 juni 2020


Goedendag allemaal,

Mijn naam is Karl Smit en ik ben 20 jaar. Het lijkt mij een leuk idee om een nieuw herenteam te vormen voor de aankomende najaarscompetitie en bij succes ook voor de daaropvolgende competities.

Het idee is om een team te creëren van ongeveer 6-8 man met het spelniveau van 6/7, dus niet perse het niveau wat op het pasje staat.

Nu weet ik dat Dennis Eijpe (30 jaar) en Patrick Duijker (de tennistrainer) het ook leuk lijken om een ruim aantal keer mee te doen. Als we beschikken over 6-8 man kunnen we rouleren en hoeft je niet perse elke weekend te spelen.  

Dennis en ik willen graag de competitie variant spelen waarbij je 4 singles en 2 dubbels speelt. Dit is mogelijk op de zaterdagen en zondagen. Laat maar weten of je zelf een voorkeur hebt voor een competitiedag.  

Wij hopen dat er mensen zijn die het leuk vinden om naast vrijspelen en trainen ook zin hebben in wedstrijden te spelen en de borrel daarna. Stel dat je om welke reden dan ook niet vast in het team wil maar wel het leuk lijkt om in te vallen kan dat natuurlijk ook.  

Ik hoor graag jullie reactie en zou het leuk vinden als we een leuk en goed herenteam kunnen maken. De uiterste inschrijfdatum is 30 juni 2020!  
Voor jouw reactie kan je mij bereiken op: [email protected] 06-40176530  

Met vriendelijke groeten,
Karl Smit

Nieuwscategorieën