Schrijf je p.o. in voor de bardiensten

26 juni 2021

Het clubhuis mag vanaf 28 juni weer geopend zijn tot 23.30 uur. Wel blijft de 1,5 meter nog van kracht en mag er voorlopig nog maar 30 man binnen zitten. Op de tafels in het clubhuis staan nu nog de bordjes die combineren met de baannummers. Heb je bijvoorbeeld gespeeld op baan 3, dan kun je in het clubhuis plaats nemen aan de tafel met het bordje met nummer 3, enz.

Zodra déze beperking eraf gaat, kunnen alle tafels/stoelen in het clubhuis weer volledig benut worden.

De bar-, schoonmaak- en schoffel-diensten zijn tot half september open gezet, hieronder vallen ook de diensten (met 2 personen) tijdens clubkampioenschappen (20 aug-4 sept) en het echtparentoernooi (zo 19 sept).  De diensten tijdens de najaarscompetitie worden open gezet zodra de indeling bekend is.

Omdat de situatie met corona voor het najaar nog onzeker blijft, zullen de diensten voor de laatste maanden van het jaar op een later tijdstip open gezet worden voor inschrijving.

Voorlopig zijn het 2 diensten per persoon voor dit jaar.
We gaan ervan uit dat iedereen netjes zijn/haar verplichtingen nakomt, maar mocht iemand dit door omstandigheden niet kunnen, dan kun je een mailtje sturen naar: [email protected]

Geen bardienstbezetting, betekent clubhuis niet open. Voor verdere info en instructies hoe je bardiensten kunt invullen: zie het bardienstenhoofdstuk op de site. Hier vind je ook het handboek met alle informatie over wat te doen als je achter de bar staat. Dit boek ligt ook op de bar.

Heb je nog geen certificaat Verantwoord Alcohol Schenken,  doe dit dan nog even. Link naar de online training.