Senioren Toss op maandag-woensdag-vrijdagochtend

11 juli 2020

Na zorgvuldig overleg heeft het bestuur besloten dat er met ingang van maandag 13 juli weer kan worden getost op de maandag-, woensdag- en vrijdagochtend vanaf 9.30 -11.30 uur op baan 5 t/m 8. Indien er meer banen nodig zijn, moet de coördinator deze (laten) boeken.

Voor het tossen gelden de volgende regels:
  • tossers (voorlopig alleen leden) melden zich uiterlijk de avond van tevoren aan per e-mail op: [email protected]Besluiten tossers na aanmelding toch niet te gaan, dan melden ze zich uiterlijk 9.00 uur op de ochtend van de toss weer af per e-mail.
  • de coördinator (Guido Groos of diens vervanger) houdt registratielijsten per keer bij en deze worden in een map in de bestuurskamer bewaard.
  • er wordt getost met nummerkaartjes

Verder dienen tossers zich natuurlijk te houden aan alle bestaande coronaregels:

• volg de looproute (dus ga bijvoorbeeld niet even snel van baan 4 over baan 3, 2 en 1 naar het terras)
  • hou zo goed mogelijk de 1,5 meter in acht
  • reinig handen regelmatig met desinfecterende spray/handgel, beschikbaar bij de voor- en achterdeur en op de bar
  • betreedt de kantine door de voordeur, verlaat de kantine door de schuifpui
  • tafels en stoelen mogen niet verzet worden
  • men mag alleen zitten aan tafel en niet (blijven) staan bij tafel of bar
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, verhoging tot 38 graden of koorts.

Lees vooraf ook het hygiëneprotocol van NOC*NSF!

Alleen met jullie medewerking kunnen we tot deze versoepeling overgaan, dus help elkaar hierbij!