Tennis&Fun kamp jeugd t/m 12 jaar

23 juni 2020

Tennis & Fun Kamp Jeugd t/m 12 jaar
Goed nieuws voor alle jeugdige tennisliefhebbers. Ook dit jaar staan er weer twee spetterende tenniskampen op ons programma.  Het Tennis & Fun zomerkamp in de zomer-vakantie belooft weer één groot feest te worden en je tennisniveau gaat ook nog omhoog.

Ook als je nog nooit hebt getennist, ben je van harte welkom. Dagelijks tennisles, uitdagende tennisspellen, een heerlijke lunch, gecombineerd met heel veel spektakel.

Niet-leden zijn welkom! Ideaal om in korte tijd veel ervaring op te doen met tennis & te bepalen of Tennis dé sport voor jou is!  Nodig vriendjes & vriendinnetjes uit!

Data
In de 5e week van de zomervakantie organiseren we het kamp op de Weesper Tennis Club & in de 6e week van de zomervakantie organiseren we het kamp op TC IJburg ·

3 t/m 7 augustus, locatie Weesper Tennisclub, dagelijks 9.00-17.00, incl eten en drinken
10 t/m 14 augustus, locatie TC IJburg, dagelijks 9.00-17.00, incl eten en drinken

Inschrijving
Inschrijven per dag is mogelijk! Voor meer informatie & inschrijven klik op deze link: https://www.mullerenvandijk.nl/inschrijven-tenniskamp-weesper-tc/

Graag tot ziens in de zomervakantie!
Sportieve groet,
Tennisschool Muller&vanDijk