TOSSEN OP DE MAANDAGAVOND

18 juli 2022

TOSSEN OP DE MAANDAGAVOND VAN 19.30 TOT 22.00 UUR
IN DE MAANDEN JULI EN AUGUSTUS

De laatste toss-avond zal 22 augustus zijn, want daarna beginnen de Clubkampioenschappen.
AANMELDEN IS NIET NODIG.

Een aantal leden heeft aangegeven begeleider te willen zijn; één van hen zal steeds aanwezig zijn om rackets te trekken en de speeltijd te reguleren.

Misschien vind je dit ook handig?
In de ClubApp is een groep aangemaakt speciaal voor de tossers op de maandagavond. Je kunt elkaar dan vragen stellen of melden als het niet doorgaat omdat het bijvoorbeeld slecht weer is.
Schrijf jezelf via de App in voor deze toss-groep. (Maatjes --> Groepen --> Seniorentoss op de maandagavond).
En als je dan ook notificaties aan zet, dan zie je automatisch nieuwe berichten over de toss op je telefoon binnenkomen (Meer--> App instellingen--> Groepsberichten).

Voorlopig zijn er twee banen gereserveerd (baan 1 en baan 2). We kijken hoe het gaat met de opkomst en kunnen als het mogelijk is meer banen voor de toss reserveren.

Heel veel plezier met tossen en tot ziens op de maandagavond.