Uitnodiging extra ALV 27 september 2021 om 20.00 uur

10 september 2021

Wij nodigen je graag uit voor een extra Algemene Ledenvergadering op maandag 27 september om 20.00 uur. Op deze ledenvergadering bespreken en besluiten we samen hoe we de toekomst van onze Weesper TC met elkaar vormgeven.

Samen op weg naar een vernieuwde Weesper TC
Na 15 jaar intensief bespelen zijn de banen van Weesper TC toe aan vervanging. Samen met andere ontwikkelingen, zoals een grote toestroom van nieuwe (jeugdige) leden en de opkomst van padel, is er de laatste maanden met goedkeuring van de leden veel vooronderzoek gedaan naar het moderniseren van het park en de banen.

Tijdens deze vergadering zullen wij u uitkomsten presenteren van het vooronderzoek, dat heeft geleid tot een integrale visie en een plan dat niet alleen de banen betreft maar ook de parkomgeving en het clubhuis. Als onderdeel van deze presentatie zullen wij ook enkele beslispunten ter goedkeuring voorleggen, zoals betreffende (1) instemmen met het totale plan voor herontwikkeling (2) het starten met het vernieuwen van de banen, en (3) de investeringen die daar bij horen.

Tot slot zullen wij in samenspraak met de KNLTB nog een kort overzicht geven van de huidige bestuursstructuur van de Weesper TC en een voorstel doen hoe we ook deze willen moderniseren.

Ter voorbereiding op deze ALV zullen wij een week van tevoren stukken beschikbaar maken via het deel van de website dat alleen voor leden toegankelijk is.

Al met al is er veel te bespreken de 27e, met belanghebbende keuzes om onze vereniging en park toekomstbestendig te maken. We hopen dan ook dat jullie in groten getale aanwezig kunnen en willen zijn.

In verband met de coronamaatregelen vragen we je aan te melden RSVP voor ALV 2021 Weesper TC - Google Formulieren voor de ALV.

Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen wij kiezen om de ALV in het clubhuis te laten plaatsvinden, of dat we uitwijken naar een grotere locatie in Weesp.

Mochten er vóór de 27e al brandende vragen zijn, stuur die dan vooral in via [email protected]

Sportieve groeten,
Tijs Roelofs en Riekelt Houtkooper,