Uitnodiging meikamp voor jeugdige tennisliefhebbers

29 maart 2021

Goed nieuws voor alle jeugdige tennisliefhebbers.
Komende meivakantie staan er twee spetterende tenniskampen op ons programma:
  • Tennis & Fun Kamp  5 t/m 12 jaar in Weesp
  • Pro Kamp 10 t/m 17 jaar in IJburg
1. Tennis & Fun Kamp Jeugd 5 t/m 12 jaar
Het Tennis & Fun zomerkamp in de meivakantie wordt één groot feest en je tennisniveau gaat ook nog omhoog! Dagelijks tennisles, uitdagende tennisspellen, een heerlijke lunch, gecombineerd met heel veel spektakel.

Niet-leden, ook als je nog nooit getennist hebt, zijn van harte welkom! Ideaal om in korte tijd veel ervaring op te doen met tennis & te bepalen of tennis dé sport voor jou is!
Nodig dus vriendjes & vriendinnetjes uit!

Data
Maandag 3, dinsdag 4, donderdag 6 en vrijdag 7 mei, dagelijks 9.00-17.00, incl eten, drinken & tussendoortjes. Woensdag 5 mei is er geen kamp.

Weesper Tennisclub
Papelaan 124
1382 RP Weesp

2. Pro Kamp Jeugd 10 t/m 17 jaar IJburg (Groen en Gele bal)
Is tennis jouw grote passie en doe je niks liever dan de hele dag tennissen, dan zijn wij op zoek naar jou.

Maak kennis met het leven van een prof. Verbeter je slagen, ritme, inzicht, mentaliteit en conditie! Dagelijks zal aandacht besteed worden aan techniek, tactiek, mentaliteit en de fysieke kant van tennis.
Je moet minimaal 2 jaar tenniservaring hebben om deel te nemen aan het Pro-kamp (groen + gele bal).

Heb jij zin om je grenzen te verleggen, ga dan de uitdaging met ons aan. Hopelijk ben jij er bij.

Data
Maandag 3, dinsdag 4, donderdag 6 en vrijdag 7 mei, dagelijks 9.00-13.00, incl drinken en tussendoortjes.
Woensdag 5 mei is er geen kamp.

Tennisclub IJburg
Zandzeggestraat 1
1087 SL Amsterdam

Inschrijving tennis & fun kamp Weesp
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!
Inschrijven per dag is mogelijk! Voor meer informatie & inschrijven klik op deze link

Inschrijving pro kamp IJburg
Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!
Inschrijven per dag is mogelijk! Voor meer informatie & inschrijven klik op deze link

Graag tot ziens in de meivakantie!

Sportieve groet,
Tennisschool Muller&vanDijk