Zo werkt ons afhangsysteem

26 mei 2022

ZORG ERVOOR DAT JE RESERVERING AANSLUIT OP DE VORIGE OF VOLGENDE BOEKING.
Voorbeeld: Als er een reservering staat om 20.00 uur en jij wil daarvóór een baan om te singelen, dan reserveer je om 19.15 uur. Je kunt de tijd aanpassen door te scrollen op de begintijd onderaan het reserveringsscherm.

• 2 spelers 45 minuten
  • 3 spelers 45 minuten
  • 4 spelers 60 minuten
  • Aantal boekingen per persoon (op afstand) per dag: 2
  • Aantal boekingen per persoon (op afstand) per week: 10
  • Aantal uren dat vooraf gereserveerd kan worden: 168 (1 week)
  • Aantal minuten dat een reservering voor aanvangstijd, zonder consequenties, geannuleerd mag worden: 30
  • Aantal minuten tussen 2 boekingen: 45
  • Aantal minuten totdat een reservering op afstand gemaakt kan worden: 15

Baantijden algemeen

• Maximaal aantal boekingen per dag: 3
  • Maximaal aantal boekingen per week: 21
  • Maximaal aantal actieve boekingen per week: 2

UITLEG AFHANGSYSTEEM

Per dag:
Leden mogen in totaal 2 keer per dag op afstand afhangen (
max. 10 keer per week)
Je kunt tot 15 minuten van tevoren nog een baan afhangen.

Per dag:
Maximaal aantal boekingen per dag: 3

Nadat beide reserveringen zijn afgelopen, zullen deze niet meer als actief worden gezien en mag er nog één keer via het afhangbord in het clubhuis worden afgehangen. Let op: er zit 45 minuten tussen 2 boekingen.

Per week:
Er mogen 2 actieve boekingen per week zijn

Nadat de eerste of beide reserveringen zijn afgelopen, is het mogelijk om (op afstand) weer een baan te reserveren voor een latere dag in de week.

De volgende regel is ook nog van toepassing
Mocht er na jou geen reservering staan op de baan waar je op speelt, dan mag je blijven spelen totdat iemand anders zich meldt om de baan van je over te nemen. Doorspelen na je speeltijd mag ook op een andere vrije baan zonder af te hangen.
Let wel op dat vrije banen door andere leden afgehangen kunnen worden op het afhangbord in het clubhuis.

Annuleer altijd je baan als je verhinderd bent (uiterlijk 30 minuten van tevoren)
Wel zo sportief om je baan tijdig te annuleren als je verhinderd bent, zodat andere leden de gelegenheid krijgen om de vrijgekomen baan te reserveren. Als je je gereserveerde baan niet, of niet op tijd annuleert, zal dit worden gezien als een gebruikte reservering.

Vragen of opmerkingen?
WhatsApp: 0622234607

We zullen deze afhangregels na drie maanden evalueren

Gerda Trok 26-05-2022 12:12

Overdag is er ruimte genoeg om te spelen. Zoals in de uitleg staat mag je gewoon doorspelen op je eigen baan als er geen reservering achter staat of op een andere baan die vrij is. We gaan over 3 maanden evalueren en aanpassingen doen daar waar het gewenst is.

Gerda Trok 26-05-2022 12:09

Ja er kan vanaf maandag per kwartier gereserveerd worden

Guido Groos 26-05-2022 11:44

waarom geen onderscheid tussen afhangen overdag en afhangen s avonds?

Gerard Wooldrik 26-05-2022 11:28

Kan er dan ook per kwartier gereserveerd worden (nu per half uur)?

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen