Zo werkt ons afhangsysteem - Update 10 oktober 2022

10 oktober 2022

Om zoveel mogelijk leden een kans te geven een baan te reserveren in de piekuren, gelden tijdens de renovatie de volgende afhangregels:

Piekuren (van 18:00 tot 23:00 uur): eenmaal per avond een baan afhangen voor maximaal 3 kwartier (ongeacht of je met 2, 3 of 4 personen bent).

Daluren (van 08:00 tot 18:00 uur): zoveel afhangen als je wil
Of je nu met 2, 3 of 4 personen gaat tennissen, je kunt voor een vol uur een baan reserveren. Ook het reserveren van meerdere uren achter elkaar is mogelijk.

RESERVEER JE EEN BAAN TUSSEN 18.00 EN 23.00 UUR? ZORG ER DAN VOOR DAT JE RESERVERING AANSLUIT OP DE VORIGE OF VOLGENDE BOEKING.
Voorbeeld: Als er een reservering staat om 20.00 uur en jij wil daarvóór een baan, dan reserveer je om 19.15 uur. Je kunt de tijd aanpassen door te scrollen op de begintijd onderaan het reserveringsscherm.

Annuleer altijd je baan als je verhinderd bent (uiterlijk 30 minuten van tevoren)
Wel zo sportief om je baan tijdig te annuleren als je verhinderd bent, zodat andere leden de gelegenheid krijgen om de vrijgekomen baan te reserveren.

Tennissen in de weekends
De komende tijd kan in de weekenden getennist worden tot 20.00 uur.

• Het licht kan bediend worden vanuit de kleedkamers (via achterdeur clubhuis).
  • Leden die licht gebruiken zijn ook verantwoordelijk om het weer uit te zetten.
  • De sleutel mag buiten bardienst uren nooit worden opgehaald.

Als dit lukt kan er langer getennist worden maar bij misbruik trekken we het onmiddellijk in en gaat er een bericht naar het sleutelophaaladres dat de sleutel in de avonduren niet meer mag worden uitgegeven.

Vragen of opmerkingen?
WhatsApp: 0622234607