Zondag 9 augustus: Toss-middag; wel vooraf aanmelden

02 augustus 2020

Wij verzoeken iedereen die wil meedoen met de toss-middag zich vooraf aan te melden d.m.v. een mail naar: [email protected]
Aanmelden kan tot zondag 9 augustus 10.00 uur.

Lees vooraf ook het hygiëneprotocol van NOC*NSF

De toss-middag is een inloopmiddag, waarbij er tussen 13.30 en 16.00 uur in rondes van 20-30 min getennist kan worden. Wil je een rondje overslaan of later/eerder komen, geen probleem.

Leuk voor leden en niet-leden, ervaren of niet. Rackets en ballen zijn aanwezig!

Om 16.00 uur stoppen we met tennissen en kan iedereen nog genieten van een drankje in onze gezellige kantine. Kleine kinderen die meekomen, kunnen zich prima vermaken in het speeltuintje, op de mini-baantjes of met het speelgoed in de kantine.

Mocht door het weer deze middag niet kunnen doorgaan, dan zullen wij dit communiceren op de website (www.weespertennisclub.nl) en via de Club-App!

Graag tot ziens op onze banen en we hopen op een droge dag, misschien wel met een klein zonnetje!