Reglement alcoholgebruik

Nieuwe regels omtrent het schenken van alcohol

Beste leden van de WTC, bardienstmedewerkers en bezoekers,

Zoals jullie weten, geldt er per 1 januari 2014 een verbod om alcohol te verkopen aan personen jonger dan 18 jaar.
De Weesper Tennisclub zal op het handhaven van deze wetgeving streng toezien en alle leden die bardienst hebben moeten bij twijfel om een legitimatiebewijs vragen teneinde de leeftijd vast te stellen. Dit legitimatiebewijs kan alleen een paspoort of een rijbewijs zijn.

Onze vereniging schenkt in de ochtenduren (tot 13.00 uur) geen alcohol. Tijdens evenementen waarbij 25% of meer van de aanwezigen onder de 18 jaar is (zoals bijvoorbeeld Open Jeugd Toernooi, Jeugd Mini/Driekwart Toernooi) wordt GEEN alcohol geschonken, ook niet aan ouders, begeleiders en organisatie.

Wij gaan er vanuit dat jullie ons besluit zullen respecteren.

Mochten jullie de alcoholregelgeving nog eens willen nalezen: het alcoholreglement van de WTC en de volledige tekst van Instructie Verantwoord Alcohol Schenken zijn te vinden in het handboek, dat je kunt downloaden via onderstaande link.

Hartelijk dank voor de medewerking,

Bestuur WTC

Alcohol_Reglement_miv_2014.pdf Wij zijn een Sportvereniging van NIX.pdf