Worldtour najaar 2018

Inschrijving worldtour rood oranje groen najaar 2018

De zomervakantie moet nog beginnen en toch is het alweer tijd om je in te schrijven voor de rood/oranje/groene worldtour voor dit najaar!

Gele competitie loopt via onze VCL, hou je mail in de gaten.

Wat is het ook al weer? De KNLTB organiseert ieder jaar een worldtour in het voorjaar en het najaar. Dan speel je met clubgenoten tegen kinderen van andere clubs. Thuis en uit. Op zondagochtend, van ongeveer 9:00 uur tot 11:30 uur.

Als je je opgeeft kom je in een team en iedere worldtour dag, speel je in dit team. Er zijn geen extra kosten verbonden aan je deelname in de rode/oranje/groene worldtour. Als je je opgeeft is het belangrijk dat je ook beschikbaar bent, uiteraard uitzonderingen daargelaten.

Onderstaand vind je de data van de worldtour en een korte beschrijving van de 3 categorieën. Als je niet precies weet in welke categorie je je moet opgeven is dat geen probleem, de uiteindelijke indeling wordt met hulp van onze trainers gemaakt.

JE KUNT JE OPGEVEN TOT 30 JUNI 2018 via: [email protected]l

Vind je het leuk om als ouder een team te begeleiden (zorgen dat de kinderen weten waar ze moeten spelen, inventariseren wie er wanneer kan spelen, welke ouders eventueel kunnen rijden bij uit wedstrijden,…) laat het ons dan weten. Voor ieder team zijn we op zoek naar 1 ouder die aanspreekpunt wil zijn.

Jeugdcommissie Christel van Leeuwen

Speeldata rood en oranje: zondag 9 september tot en met zondag 7 oktober (5 zondagen) Speeldata groen: zondag 9 september tot en met zondag 28 oktober (7 zondagen)

Vragen?

Weesper Tennis Club