Maandagavond Toss-avond

Iedere maandag tot 22 augustus 2022 ben je als lid vanaf 19.00 tot 22.00 uur welkom om te komen tennissen. Iedereen kan komen; leeftijd, geslacht of niveau zijn niet belangrijk.

Inschrijven is niet nodig, je kunt gewoon om 19.00 uur aankomen.

Wat is tossen?

Tossen houdt in dat je alleen (of samen) naar de tennisclub komt en vervolgens wordt ingedeeld voor een dubbelpartij. Je hoeft dus geen tennispartner te hebben.

Als deelnemer wordt je blind getosst en zo ontstaan er gemixte teams voor een dubbelpartij. Hoe de mix plaatsvindt is maar net hoe het die avond uitkomt. Na drie kwartier spelen wordt er weer getosst en speel je met een nieuwe partner tegen een ander koppel.

Na afloop is het gezellig napraten op het terras of aan de bar. Het is een hele leuke manier om te tennissen en tegelijkertijd mensen te leren kennen.

Contact met tossers via de ClubApp

De WTC werkt met een ClubApp. Meer informatie hierover vind je op de website.

Voor de maandagavond-tossers is een groep aangemaakt. Je kunt elkaar dan vragen stellen of melden als het niet doorgaat omdat het bijvoorbeeld slecht weer is.

Tossen