Welkom

Promoclip Weesper Tennisclub 90 jaar-1080p from Peter van Bastelaar 26images on Vimeo.

Welkom bij WTC Weesp

De Weesper Tennis Club  is opgericht in 1927 en telt op dit moment circa 600 leden.
De vereniging beschikt over een fraai clubhuis met ruime kleedkamers, douches, een gezellige bar, en een terras, waar het 's zomers goed toeven is. Het tennispark aan de Papelaan telt negen verlichte Smashcourtbanen en 2 mini Smashcourtbanen.

Tenminste eenmaal per jaar, meestal in maart, wordt de algemene ledenvergadering gehouden, waarop o.a. de verkiezing van het bestuur, zowel als de commissievoorzitters plaatsvindt en waarop jaarverslagen en contributie worden vastgesteld.
Als vereniging proberen wij al onze leden een aantrekkelijk aanbod aan tennisactiviteiten aan te bieden. Zo organiseren wij elk jaar een open toernooi voor senioren en een voor junioren en natuurlijk de jaarlijkse clubkampioenschappen. Daarnaast kunt u ook competitie spelen. Ook wordt er elke winter een wintercompetitie georganiseerd.

Gedurende het seizoen wordt een groot aantal activiteiten georganiseerd. We organiseren bijvoorbeeld regelmatig een tossmiddag (dat proberen we elke laatste zondag van de maand te doen, indien er geen evenementen zijn), en ook een zomertoernooi, een ladiesday, een echtparentoernooi horen tot de jaarlijks terugkerende evenementen.

Dit alles is slechts mogelijk door de inzet van een flink aantal vrijwilligers die in commissies deze activiteiten voor bereiden.

De trainingen worden verzorgd door Tennisschool Muller&vanDijk. Deze tennisschool beschikt over gekwalificeerde trainers die op elk niveau kunnen werken.
Als u eens kennis wilt maken met tennis of met onze vereniging neem dan contact op met een van de bestuursleden of word lid via het inschrijfformulier op onze website.

U bent van harte welkom!

Vragen?

Weesper Tennis Club