Algemeen Jeugd

De jeugdcommissie van WTC bestaat uit een aantal vrijwilligers die betrokken is bij het reilen en zeilen van onze clubjeugd.

Het doel van de JC is om de jeugd actief te betrekken bij de tennissport. Want het alom bekende gezegde ‘jong geleerd is oud gedaan’ gaat zeker op voor de tennissport!

Om dit doel te bereiken organiseert en begeleidt de jeugdcommissie tal van recreatieve activiteiten waardoor de spelvaardigheid én het plezier in tennis worden vergroot. De jeugdcommissie werkt hierbij nauw samen met de trainers.

Samen met het tennisteam van tennisschool Muller&vanDijk organiseert de jeugdcommissie veel activiteiten zoals het vriendjes en vriendinnetjes toernooi, ouder-kind toernooi, de clubkampioenschappen, etc.
Een volledig overzicht is terug te vinden op deactiviteitenkalender.

Voor alle vragen, ideeën of opmerkingen ten aanzien van de jeugd, kan je terecht bij de jeugdcommissie.

De commissie kan niet zonder vrijwilligers. Wil je af en toe helpen bij hele leuke activiteiten of wil je actief zijn als commissielid en de toekomst van onze club op weg helpen? Het is echt zo leuk om te doen. Niets mooier dan jeugd die met passie op onze club rondloopt!

Vragen over tennislessen? Stel deze aan onze tennisschool via [email protected]

Vragen over de jeugdcompetitie? Stel je vragen aan de jeugdcommissie, te bereiken via: [email protected]

Tot ziens op de club!
Christel van Leeuwen