Regendagen

Als het regent of heeft geregend, wil dat niet zeggen dat de banen onbespeelbaar zijn; onze banen zijn vaak na een bui al snel weer bespeelbaar en dan is het clubhuis gewoon open. Het is dus niet de bedoeling dat je zonder overleg de club afsluit en vertrekt; neem eerst contact op met een bardienstcoördinator of indien die niet bereikbaar is, met één van de andere leden van de clubhuiscommissie.

Zijn de banen onbespeelbaar door weersomstandigheden, dan worden de hekken afgesloten en er wordt een mededeling op de Club App en op de site geplaatst. De trainers hebben de opdracht om het clubhuis af te sluiten als er geen bardienst is.

Dus, twijfel je of jouw bardienst doorgaat, kijk dan eerst even of er een melding op één van de media staat.