Regendagen

Als het regent/heeft geregend, wil dat niet zeggen dat de banen onbespeelbaar zijn; onze banen zijn vaak na een bui al snel weer bespeelbaar en dan is het clubhuis gewoon open.

Het is niet de bedoeling dat je gewoon zonder overleg de club afsluit en vertrekt, neem eerst even contact op met Annemarieke Spijker of indien die niet bereikbaar is, met een van de andere leden van de clubhuiscommissie, want het kan best dat de voorspellingen zo zijn, dat er na een uur regen gewoon weer gespeeld kan worden.

Ook is het fijn als men tijdens een bui kan schuilen en wat kan drinken. Dit kan echter alleen als de bardienst aanwezig is.

De trainers hebben de opdracht om het clubhuis af te sluiten als er geen bardienst is. Zijn de banen onbespeelbaar door weersomstandigheden, dan sluit Hans Helder of de Parkcommissie de hekken af en er wordt een mededeling op de App op FB en op de site geplaatst.

Dus, twijfel je of jouw bardienst doorgaat, kijk dan eerst even of er een melding op een van de media staat.