Introductieregeling

(update december 2021)
Ieder lid heeft recht om te introduceren, behalve op dagen dat er competitie gespeeld wordt en tijdens geplande toernooien.

Een introducé boeken kan via de ClubApp.
Het introducerend lid is in alle opzichten aansprakelijk voor zijn/haar introducé(s).

Junioren kunnen gratis met een introducé spelen, mits beide spelers junior zijn (t/m 17 jaar; geldt niet meer in het jaar dat je 18 wordt).

Betaling voor je introducé
Reservering maken

Ga naar de ClubApp, het tabblad Spelen en dan Baan reserveren. Klik hier het gewenste tijdsblok aan.

Nu krijg je de mogelijkheid om een introducé toe te voegen. Je krijgt na het toevoegen van deze introducé het tarief te zien, dit tarief is € 5,- per introducé.

Deze kun je nu betalen door op Reserveren te klikken. Je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina en je kunt betalen met iDeal. Na het betalen ontvang je een bevestiging via de mail.

Betaling mislukt
Is de betaling mislukt? Je kunt na het maken van de reservering nog binnen 15 minuten de betaling afronden. Na deze 15 minuten wordt de reservering geannuleerd indien er niet wordt betaald binnen deze tijd. Een onbetaalde reservering wordt rood gekleurd in het overzicht.

Reservering annuleren? Uiterlijk 30 minuten van tevoren!
Maak je geen gebruik van de gereserveerde baan; annuleer de baan dan uiterlijk 30 minuten van tevoren. Annuleren kan via de KNLTB ClubApp.
Het gaat zo: klik bij het tabblad Baan Reserveren op het balletje van jouw reservering. Klik vervolgens op de knop Bekijk Details en als je dan naar beneden scrolt dan zie je een knop ANNULEREN.
Je krijgt het bedrag later teruggestort op jouw rekening.