Introductieregeling

(update oktober 2020)
Ieder lid heeft recht om te introduceren, behalve op dagen dat er competitie gespeeld wordt en tijdens geplande toernooien, met een maximum van tien keer per jaar.

Een introducé boeken kan nu ook via de App.

Gedurende openingstijden van het clubhuis dient daarvoor bij de bar € 5,00  betaald te worden. Het introducerend lid is in alle opzichten aansprakelijk voor zijn/haar introducé(s).
Betaling voor je introducé tijdens coronacrisis:
Elk lid dat een introducé meeneemt, ontvangt hiervoor een TIKKIE via WhatApp (of per sms), met het verzoek het bedrag van € 5,= per omgaande te betalen.

Maak je geen gebruik van de gereserveerde baan; annuleer de baan dan uiterlijk 1 uur van tevoren. Annuleren kan via de KNLTB ClubApp.
Het gaat zo: klik bij het tabblad Baan Reserveren op het balletje van jouw reservering. Klik vervolgens op de knop Bekijk Details en als je dan naar beneden scrolt dan zie je een knop ANNULEREN.