Inschrijving tenniskampen meivakantiegeopend!

05 april 2024


Beste leden,  
 
Goed nieuws voor alle tennisliefhebbers
Dit jaar staan er zoals jullie van ons gewend zijn ook weer een aantal tenniskampen op de agenda! In de mei-, zomer- en herfstvakantie organiseren we tenniskampen voor verschillende doelgroepen (volwassenen, jeugd: recreatief en prestatief).   
 
Mei Kampen '24
Komende meivakantie op WTC staan er 2 spetterende tenniskampen op ons programma! Voor de fanatieke jeugdleden is het Pro Kamp op TC IJburg wellicht een mogelijkheid! 😁🎾
  • Tennis & Fun Kamp  5 t/m 12 jaar
  • Pro Kamp jeugd niveau Groen & Geel
  • Senioren Kamp 18+ jaar
1. Tennis & Fun Kamp Jeugd 5 t/m 12 jaar 
Het Tennis & Fun kamp in de meivakantie wordt één groot feest en je tennisniveau gaat ook nog omhoog! Dagelijks tennisles, uitdagende tennisspellen, een heerlijke lunch, gecombineerd met heel veel spektakel. Niet-leden, ook als je nog nooit getennist hebt, zijn van harte welkom! Ideaal om in korte tijd veel ervaring op te doen met tennis & te bepalen of tennis dé sport voor jou is! Nodig dus vriendjes & vriendinnetjes uit! 

Data

Maandag 29, dinsdag 30, woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 mei, dagelijks 9.00-17.00, inclusief eten, drinken & tussendoortjes.   

Inschrijven
https://www.mullerenvandijk.nl/fun-kamp-weesp/
 
2. Pro Kamp Jeugd 10 t/m 17 jaar, locatie TC IJburg (Groen en Gele bal)
Is tennis jouw grote passie en doe je niks liever dan de hele dag tennissen, dan zijn wij op zoek naar jou!  
 
Maak kennis met het leven van een prof. Verbeter je slagen, ritme, inzicht, mentaliteit en conditie! Dagelijks zal aandacht besteed worden aan techniek, tactiek, mentaliteit en de fysieke kant van tennis. Je moet minimaal 2 jaar tenniservaring hebben om deel te nemen aan het Pro-kamp (groen + gele bal).  
 
Heb jij zin om je grenzen te verleggen, ga dan de uitdaging met ons aan. Hopelijk ben jij er bij.  
 
Data
Maandag 29, dinsdag 30 april, woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 mei, dagelijks 9.00-13.00, inclusief drinken en tussendoortjes.
 
 
3. Senioren Kamp 18+ jaar
Geef je tennisspel een positieve impuls en doe mee aan dit kamp voor volwassenen!
 
Data
Maandag 29, dinsdag 30 april en donderdag 2 mei, iedere avond 19.00-22.00 incl drankje en tussendoortje. Maandag Baselinespel, dinsdag Service & Return, donderdag Volley en Tactiek Wedstrijd
 
 
Graag tot ziens in de meivakantie!  
 
Sportieve groet, 
Team Muller&vanDijk

Nieuwscategorieën