WhatsApp-groep voor het vinden van een tennismaatje

26 oktober 2020

Omdat het in deze tijd heel lastig is om een tennismaatje te vinden...... vooral voor nieuwe leden..... zijn wij vandaag een WhatsApp-groep gestart met de naam WTC tennismaatje. De beheerder van de WhatApp-groep is de webmaster van de Weesper Tennisclub.

Deze WhatsApp groep is uitsluitend bedoeld om oproepen te plaatsen voor een tennismaatje. Als je eenmaal contact hebt gelegd met elkaar, probeer dan verdere afspraken te maken in je prive WhatsApp; dit om te voorkomen dat er allerlei niet ter zake doende berichten bij iedereen langskomen.

Je kunt je opgeven als lid van deze groep door een reactie te plaatsen onder dit bericht of door middel van een email naar [email protected]

Carin Geluk 28-11-2020 10:49

Hi, ik word ook graag toegevoegd! Ben 43, net lid geworden en heb mijn hele jeugd getennist maar daarna ook al ruim twintig jaar niet, dus moet er weer een beetje inkomen! Groet Carin

Jeanette Bouman 13-11-2020 19:53

Hoi. Ik word graag aan de app groep toegevoegd. Geen idee wat speelsterkte is. Heb toen ik puber was lessen gehad en speel een aardig spelletje maar wil mezelf verre van goed noemen.

Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen