Voorjaarscompetitie 2023

Inschrijven Voorjaarscompetitie 2023
De inschrijving van de voorjaarscompetitie gaat binnenkort weer van start.  

De vrijdagavondcompetitie wordt steeds populairder. Hierdoor is het mede door de beperkte baancapaciteit lastig voor ons om iedereen te kunnen laten spelen. Om de drukte op de vrijdagavond te reguleren heeft de bond ook een nieuwe opzet bedacht voor de vrijdagavond en dat er “om de week” gespeeld gaat worden. 

Wat houdt dat precies in:         

  • Teams spelen om de week competitie, de gemende teams starten één week eerder dan de reguliere competitie, de heren- en damescompetitie start gelijk met de reguliere competitie
  • Alle teams spelen volledige wedstrijden met een supertiebreak in de 3de set
  • Ieder team heeft in totaal 5 speeldagen i.p.v. nu 7 speeldagen.

Het houdt ook in dat we komende voorjaarscompetitie gaan loten wie er mee kunnen doen. Degene die in de voorjaarscompetitie zijn uitgeloot zijn automatisch ingeloot voor de najaarscompetitie.

Het kan zijn dat je als team graag een reguliere competitie van 7 speeldagen wilt spelen. Misschien zit er een aanbod op de zaterdag of zondag voor je tussen.  

We ontvangen graag, vóór 30 december,  een mail met daarin:

  • Namen van alle spelers
  • Bondsnummers
  • Welke dag en welke competitiesoort je mee wilt doen (dames/ heren/ gemengd).

Je ontvangt van ons een bevestiging dat wij je mail ontvangen hebben. Let op dat je deze ook daadwerkelijk ontvangt!!

Aan de hand van de inschrijvingen kijken we of we alle teams kunnen plaatsen.  In de bijlagen de speeldata van de voorjaarscompetitie en het aanbod van competitie inschrijfmogelijkheden.  

Ons mailadres is: [email protected]

Sportieve groet,  
Michael Engels | Erik Smit Competitie leiding  
[email protected]

Aanbod KNLTB Voorjaarscompetitie 2023 - senioren Landelijk.pdf Aanbod KNLTB Voorjaarscompetitie 2023 - senioren Regionaal.pdf Speeldata Competitie Voorjaar 2023.pdf